Таланти твої, Броварщино!

/Files/images/novini_2016/P1220444.JPG/Files/images/novini_2016/P1220490.JPG/Files/images/novini_2016/P1220519.JPG/Files/images/novini_2016/P1220528.JPG 28 квітня 2016 року в святковій залі зібралась освітянська родина Броварщини, щоб вшанувати її Величність Науку, привітати учнів-переможців і призерів Всеукраїнських та обласних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, творчих конкурсів, спортивних ігор та змагань.

Традиційне свято «Таланти твої, Броварщино!» вже не перший рік відбувається за підтримки голови Броварської районної державної адміністрації, голови Броварської районної ради, голів сільських та селищних рад та депутатського корпусу.

Славиться наша Броварщина юними талантами. І це завдяки тому, що працюють тут висококваліфіковані, ерудовані педагоги, які готують молоде покоління до самостійного життя, ведуть своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаються для дітей взірцем.

До присутніх звернувся голова Броварської районної ради Гришко С.М., привітав обдарованих учнів з першими кроками у світ інтелекту та побажав творчої наснаги, успіху в досягненні дитячих мрій і сподівань.

Почесні гості свята – виконуючий обов’язки голови Броварської РДА Плакся Ю.С., голова Великодимерської селищної ради Бочкарьов А.Б., керуюча апаратом Броварської РДА Прянішнікова К.В. та депутат районної ради Шульга В.Є. висловили щирі слова вдячності: «… «Шануй учителя більше, ніж родителя» – стверджує народна мудрість. Адже наша доля дуже залежить від того, якого вчителя нам пощастить зустріти в житті. Вчитель і тільки вчитель ростить в кожному із нас і особистість, і фахівця, і патріота, і, врешті-решт, Людину».

У вітальному слові начальник відділу освіти Броварської райдержадміністрації Чайка Л.Г. наголосила, що школа дає можливість кожному розкрити свої здібності і обдарування, необхідні лише бажання та наполегливість. Керівник освіти району привітала переможців та подякувала батькам, вчителям за їх безмежну працю, за те, що створюють умови для гармонійного розвитку дітей: атмосферу любові, довіри, уваги до потреб та інтересів вихованців. Адже обдаровані діти — не просто носії таланту, це наше майбутнє.

Депутати Броварської районної ради – Куценко О.М., Оксюта О.В. та Шибіко Р.М. допомогли у організації та проведенні свята, а Горюнов О.В. пригостив дітей солодощами, за що ми їм дуже дякуємо.

Свято обдарованих дітей супроводжувалося концертом, під час якого вихованці та керівники гуртків районного Центру дитячої та юнацької творчості – зразковий хореографічний колектив «Олекса Плюс» (керівник Нагорний О.В.), духовий оркестр «Козацькі джури» (керівник Сімонов А.Г.), вокалісти Чакун Дмитро (керівник Васьківський А.М.) та Яіцька Оксана – вкотре продемонстрували свої таланти.

113 подяк знайшли своїх юних власників та педагогів, які допомагають допитливим учням пізнати себе, торкнутися до прекрасного, зробити творчі відкриття, здобути перші перемоги. Зала оплесками супроводжувала миті нагородження кращих знавців навчальних предметів, юних науковців, митців та спортсменів.

Те, з якою любов'ю щороку освітяни району підходять до справи пошанування своїх дарувань, засвідчує, наскільки високо цінується в ньому кожен вагомий здобуток дитини на ниві знань. Тож віримо, що талант і щастя будуть вірними супутниками на учнівській життєвій дорозі.

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.