СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА У ГОГОЛІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

/Files/images/novini_2016/gogolv/IMG_2920.JPG/Files/images/novini_2016/gogolv/IMG_2996.JPG

Урочиста лінійка в Гоголівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, присвячена Останньому дзвонику, розпочалася о 9 годині. На шкільному подвір’ї зібралися учні, батьки, вчителі, адміністрація школи, а також почесні гості – депутат Броварської районної ради ВоєвуцькаДіляраМідхатівна та завідувач відділом науково-дослідницької роботи Броварського районного ЦДЮТ Яіцька Оксана Олександрівна.

Традиційно відбулася перекличка куренів, підняття державного прапора та хвилина мовчання, після якої учні поклали квіти до Обеліска Слави, меморіальної дошки воїна АТО Андрія Топіхи, пам’ятників Т.Г. Шевченка та Г.А. Чупринки. Далі гості привітали всіх із закінченням навчального року.

Після того як виступив танцювальний колектив «Смайл», директор школи Оксанич Галина Йосипівна вручила подяки, грамоти та похвальні листи кращим учням та переможцям конкурсів і олімпіад.

Також учні подарували присутнім чудові пісні, першокласники привітали віршами випускників, які вже ніколи не повернуться до школи учнями, а лише згадуватимуть одинадцять чудових і безтурботних років. Вони подякували вчителям за науку та виховання, а особливо подякували своїй першій вчительці, Шкурді Валентині Іванівні, та батькам.

І ось пролунав останній дзвоник, сповістивши всіх про початок довгоочікуваних канікул. Далі на нас чекає сезон відпочинку та розваг. Бажаємо всім набратися сил і зустрітися знову у вересні – окрім уроківбудуть нові свята, змагання, фестивалі та, сподіваємось, нові здобутки. До зустрічі!

Кiлькiсть переглядiв: 53

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.