Дитячий колектив з Броварщини на Сорочинському ярмарку

/Files/images/tsdyut/nova2016/xqYYiTdZqLE.jpg З 16 по 21 серпня 2016 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбувся Сорочинський ярмарок – найбільший за площею, наймасштабніший, найвідоміший і найпопулярніший ярмарково-виставковий захід. Цьогоріч він був присвячений 25-й річниці Незалежності України і проходив під гаслом «Розквітає ярмарок – квітне Україна!»

Культурна програма була дуже насиченою: гості мали змогу не лише посмакувати страви української кухні та кухонь народів світу, а й насолодитись виступами фольклорних колективів з різних куточків України. Кожен гість ярмарку міг подивитись та придбати опішнянську кераміку, вишивку– справжні шедеври народного мистецтва від народних майстрів.

На кожній історичній садибі гоголівських часів, крім звичних майстер-класів, проводились етнографічні та обрядові дійства, в яких взяли участь вихованці фольклорного гуртка «Промінь» КЗ «Броварський районний Центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО під керівництвом Неживої Валентини Вікторівни. Виступ дитячого колективу викликав захоплення у глядачів, адже був насичений позитивними емоціями.

Фольклорний колектив взяв участь у даному заході за підтримки сільського голови с. Бобрик Литвина Миколи Григоровича.

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.