Плосківське НВО: впроваджуємо літературну спадщину В.О.Сухомлинського в роботу ДНЗ

/Files/images/novini_2016/ploske/Изображение 037.jpg/Files/images/novini_2016/ploske/Изображение 046.jpg

Ось уже майжерік ми, педагоги та вихователі Плосківського навчально-виховного об’єднання, виношуємо ідею активного використання творчості нашого відомого українського педагога та дитячого письменника В.О.Сухомлинського в роботі з дошкільнятами. У цьому напрямку спрямовуємо свої творчі пошуки і співпрацюємо з колегами-однодумцями.

Тому 20 жовтня 2016 рокуу навчальному закладі відбулась зустріч з Тоцькою Тетяною Петрівною (завідувач ДНЗ «Ялинка» ім. В. О. Сухомлинського).Вона з великим задоволенням поділилися напрацьованим багатолітнім досвідом роботи з творами В.О.Сухомлинського у вихованні підростаючого покоління.

Під час бесіди педагогічний колектив Плосківського НВО остаточно переконався в тому, що літературна спадщина В.О.Сухомлинського багата на сповнені глибокого філософського змісту твори. Ємкі, влучні, емоційно сильні, духовно піднесені казки й оповідання для найменших здебільшого не популяризуються серед широкого загалу, проте мають величезний потенціал для виховання дітей на ідеалах добра, любові, поваги, невтомної праці, для підготовки їх до гідного і плідного життя в соціумі.

Тож, вихователі та вчителі Плосківського НВО зробили висновок: обраний напрямокїх педагогічного пошукуправильнийта актуальний. Завдяки колегам, які охоче поділилися з педагогічним колективом навчального закладу своїм досвідом,надихнулись на подальшу творчу роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.