Семінар-практикум «Безпека життєдіяльності дітей дошкільного віку в умовах дошкільного закладу та сім’ї»

26 квітня 2017 року в КДНЗ «Лісова пісня» відбувся семінар-практикум для завідуючих, вихователів-методистів «Безпека життєдіяльності дітей дошкільного віку в умовах дошкільного закладу та сім’ї». В роботі семінару брали участь начальник відділу освіти Чайка Людмила Григорівна та сільський голова с.Погреби Крупенко Віталій Вікторович.

Відкрила семінар Ткаченко Віра Михайлівна, методист районного методичного кабінету. Вона відмітила, що день проведення семінару співпав з 31-ю річницею Чорнобильської катастрофи, розкрила завдання Базового компонента дошкільної освіти з безпеки життєдіяльності дитини.

Учасники відвідали заняття в середній групі «Не жартуйте ви з вогнем, щоб не шкодувати потім» (підготувала і провела вихователь Горшевікова Юлія Валеріївна) та свято-розвагу для дітей старшої групи «Руки, які врятують Землю» ( підготували і провели музичний керівник Якуша Ірина Олександрівна та вихователь Бондаренко Юлія Іванівна).

За круглим столом учасники семінару обговорили питання безпеки життєдіяльності та цивільного захисту в дошкільному закладі. Завідувач дошкільного закладу Кривобок Наталія Володимирівна презентувала роботу КДНЗ «Лісова пісня». Вихователь-методист Ютовець Наталія Олександрівна поділилась досвідом роботи закладу з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

По закінченню семінару, з метою покращення якості навчально-виховної роботи в дошкільних навчальних закладах, були прийняті рекомендації щодо організації безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку.


Галерея "Семінар ДНЗ Лісова пісня"

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.