Перлина України – Закарпаття

Святковий період – час відпочинку. Свята в горах – це абсолютно неповторна форма проведення часу для багатьох людей. Під час зимових канікул вихованці гуртків КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО мали можливість не тільки відсвяткувати Різдво відповідно до українських традицій, але й відвідати різноманітні архітектурні пам’ятки.

Село Карпати Мукачівського району Закарпатської області і його чарівна природа, радо зустріли гостей. Проживаючи на території клінічного санаторію «Карпати», кожного дня діти мали змогу прогулюватись територією розкішного парку-дендрарію. А також торкнутися історичного минулого, відвідавши мисливський палац Шенборнів – замок Берегвар. Поповнити щоденний заряд енергії і сил допомогали кисневий фіто-коктейль і цілюща вода з «Джерела краси».

Особливо незабутні враження подарували дітям архітектура Ужгородського замку і захопливі краєвиди навколо. А от солодкі миті вихованці відчули в невеличкому привітному місті Мукачеве, яке розташоване за 40 км від Ужгорода, відвідавши Карамельний будиночок і кондитерське кафе «У Бондаренка». Оглядова екскурсія містом і загадкові історії Мукачівського замку «Паланок» створили казку в дитячих спогадах.

Завдяки підтримці районної влади вихованці гуртків КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО отримали масу вражень і емоцій, та сповнені сил і знань повернулися додому.

/Files/images/150118/1.jpg /Files/images/150118/9.jpg /Files/images/150118/8.jpg /Files/images/150118/7.jpg /Files/images/150118/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.