День пам`яті Героїв Небесної Сотні в Руднянському НВО

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

20 лютого у Руднянському НВО відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.

Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні на лінійці пам’яті «Небесна Сотня у наших серцях», яку розпочали виконанням Гімну України.

«Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава, Слава Героям Майдану», — ці слова лейтмотивом прозвучали на заході. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Учні 5-11 класів переглянули фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».

Представники учнівського самоврядування провели екскурсію до музейного куточку, де розміщено стенд Героїв Небесної Сотні.

У всіх класах пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховна година «Пам’яті трагічних днів» (для учнів 1-4 класів), години спілкування «Слава небесній сотні» (5-9 класів), урок пам’яті «Вони завжди у наших серцях» (10-11 класів).

/Files/images/екскурсія.jpg

/Files/images/вих год 5.jpg

/Files/images/вих год 8.jpg

/Files/images/перегляд документального фільму.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.