Юні техніки України

90 років назад, у далекому 1927 році, в Києві було відкрито першу станцію юних техніків. Багато цікавих заходів під таким гаслом проходить сьогодні. На Броварщині такою знаменною подією став конкурс-виставка фанатів історико-технічного стендового моделювання «МікроМодель-2018». На конкурс зібралось 169 моделістів-стендовиків, дорослих і дітвори. 11 областей, представники 30 міст і сіл України, три держави. На 40 столах ледве вмістилось понад 850 робіт різних номінацій, масштабів, категорій…

Від броварського району представили свої роботи гуртківці Комунального закладу «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО (гурток «Паперопластика», керівник Брюхов В.Я. та гурток «Історико-технічне стендове моделювання», керівник Мороз В.П.) та учні шкіл Семиполок, Пухівки, Калинівки, Літок.

Тринадцять гуртківців вибороли 18 нагород у різноманітних номінаціях конкурсу. По три-чотири нагороди отримали Русін Боря, Брюхова Іра, Лисак Марія, Писаренко Андрій, Михайленко Назар.

Черговий етап змагань це Київський конкурс Всеукраїнського рівня «МікроМодель-2018», який пройде у квітні місяці. Без серйозної підготовки та допомоги годі сподіватись високих результатів. Та вже і вересень не далеко, у Львові форум матиме міжнародний рівень, у жовтні молодь збереться у Луцьку, де пройде Всеукраїнський конкурс учнівської молоді. То ж роботи вистачає… До праці!

/Files/images/IIIIMG1.3.jpg

/Files/images/IIIIMG1.4.jpg

/Files/images/IIIIMG1.5.jpg

/Files/images/IIIIMG1.6.jpg

/Files/images/IIIMG1.2.jpg

/Files/images/IIMG1.1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.