Стройовий впоряд у Броварському районі

З метою виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, збереження традицій, пов'язаних з історією Українських військ та підвищення престижу й розвитку мотивації в учнівської молоді до державної військової служби 23 березня 2018р. в с. Требухів Броварського району було проведено відкритий районний конкурс-огляд строю і пісні серед школярів «АТИ-БАТИ». Захід організовано та проведено Комунальним закладом Броварської районної ради «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді».

На лінійці відкриття були присутні військові з військової частини А-0415: Кучер Д.В., Ткаченко В.В., Шелестинський В.В., які судили цей конкурс.

Такий конкурс у Броварському районі відбувся вперше. Учасниками заходу стали учні 15 загальноосвітніх закладів Броварського району, всього 118 учасників, які змагались за право бути кращими. Оцінювалися виступи учасників конкурсу за такими критеріями:«Зовнішній вигляд», «Виконання обов’язків ройового», «Муштровий впоряд», «Урочистий хід із вітанням», «Виконання пісні».

Хто крокував найчіткіше, виконував команди ройових співав найкраще – змогли побачити усі охочі, яких було чимало.

За результатами змагань компетентними суддями було визнано кращими герої Требухівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Плосківського НВО.

В загальному заліку команди-призери так розподілили між собою місця:

I місце – команда Требухівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

I місце – команда Плосківського НВО;

III місце – команда Великодимерського НВО.

Учасники конкурсу-огляду (заходу) продемонстрували неабиякі здібності та отримали масу позитивних емоцій і додому поверталися з гарним настроєм.

/Files/images/рарара.JPG

/Files/images/DSC04295.JPG

/Files/images/DSC04296.JPG

/Files/images/DSC04298.JPG

/Files/images/DSC04300.JPG

/Files/images/DSC04304.JPG

/Files/images/DSC04307.JPG

/Files/images/DSC04308.JPG

/Files/images/DSC04309.JPG

/Files/images/DSC04311.JPG

/Files/images/DSC04315.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.