Час віншування жінки

Весна цього року в Україну прийшла по особливому. Завдяки стрімкому підвищенню температури повітря, якось раптово, зацвітає все навколо. І хочеться бігти, летіти, щоб не проґавити яскраві події, які відбуваються цієї пори. Адже, весна – це час оновлення душі, молодості, краси та кохання. Вона зцілює, надихає та приносить мир і гармонію у життя, а усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, кохання, пов’язане з жінкою – берегинею життя на Землі.

Саме так і звучить головний меседж організаторів Другого обласного фестивалю автентичного та стилізованого українського одягу «Жінка – джерело любові», який відбувся в Київській міській державній адміністрації за підтримки Центру народної творчості та культуро-освітньої роботи Київської області та управління культури, національностей та релігій Київської ОДА. Серед запрошених на даний захід був і дитячий фольклорний колектив «Промінь» КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО. Діти з радістю прийняли участь у фестивалі. З неймовірною віддачею енергії виконали стародавні українські пісні та веснянки і подарували всім гостям гарний настрій, позитивні емоції, незабутні враження.

Родзинкою фестивалю стала неймовірна виставка-показ автентичних українських строїв. Протягом дня всі бажаючи могли подивитися, придбати прикраси майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. А завершився даний захід неймовірним дефіле української моди та нагородженням дипломами і подарунками, теплими побажаннями для гарної половини людства. Подібно до того, як пахне і розквітає весна, розпускається краса улюблених і дорогих нам жінок. Наші чарівні дами, найпривабливіші і найчарівніші, ми бажаємо нових щасливих моментів не тільки цієї весни, а й на всьому вашому життєвому шляху. Нехай у ваших серцях панують душевне тепло і спокій.

Інформацію підготувала – Куць Тетяна Григорівна (директор КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО).

/Files/images/аааа.jpg

/Files/images/а1.jpg

/Files/images/а2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.