Добра традиція…

Традиція - це те що повторюється. А добра традиція - це те що підтримують люди. Доброю традицією стали рибальські дитячі турніри, які проводить КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО спільно з спеціалізованим магазином «Рибалка», що в Броварах біля «Форуму».

Вихідними днями на території рибницького господарства «Рибацький хутір» у с. Рожівка, відбувся Х-й дитячий турнір з рибної ловлі.

Цьогоріч половити рибу та з користю провести своє дозвілля зібралося понад 145 осіб, з них: 70 дітей, 40 сімейних команд.

Метою нашого рибальського турніру було організувати творче дозвілля у колі сім’ї, пропаганда дитячої технічної творчості. Традиційно на березі та водоймі проводились змагання і показові виступи радіокерованих моделей. Під керівництвом Квартірмейстера Віталія Володимировича. Дякуючи йому, Пухівська команда впевнено посідає призові місця у змаганнях та має 7 місце на Всеукраїнському рівні.

Спонсорами цього свята виступили українські виробники товарів для рибалки «Мегамікс», «ADAMS», «Кондор», «Ай-подсекай!» за що їм подяка від дітей, учасників та організаторів.

Завершальним етапом рибацького заходу стало розіграш щасливих білетиків та нагородження переможців та активних учасників, яке провела директор КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО Куць Тетяна та «душа турніру» дядя Вова або Орлов Володимир Михайлович.

Суботній вихідний день видався насиченим і цікавим. Малеча та дорослі поїхали додому з цінними подарунками та масою позитивних емоцій.

Інформацію підготувала – Куць Тетяна Григорівна (директор КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО).

/Files/images/0рибалка.JPG

/Files/images/1риба..JPG

/Files/images/2риба.JPG

/Files/images/3риба.JPG

/Files/images/риба2.JPG

/Files/images/риба3.JPG

/Files/images/риба8.JPG

/Files/images/рибалка.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.