Олімпійський тиждень у Княжицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

З 10.09. по 14.09 в Княжицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений олімпійський тиждень, метою якого було пропагування здорового способу життя, залучення дітей до систематичного заняття фізкультурою та спортом.

Починаючи з молодших класів на класних годинах та уроках фізичної культури були проведені бесіди, з яких діти дізнавалися про історію олімпійського руху, досягнення українських спортсменів.

Серед учнів початкових класів була проведена виставка малюнків на спортивну тематику. Взято участь багато дітей, але особливо хотілося б відмітити учнів 2-А кл.- Фалько А, Токарську В, Ревенко О., Гончарук І, Войченко В., учнів 2-Б кл. – Борщик С., Миколайчук К.,Яценко В, Калашник Н., Мішин І., Маляренко В., учнів 2-Г класу – Орлюк Е, Купрієнко О., Петренко Д., Купрієнко О..

Між учнями 5-х кл. були проведені Малі Олімпійські ігри з веселими естафетами. Команди змагались з повною віддачею, але перемога дісталась команді 5-Б кл., друге почесне місце посіла команда 5-А кл.

Серед учнів 6-7 кл. були проведені змагання з «Малюкболу», де серед 6-х класів перемогла команда 6-Акл., а серед 7-х кл.-перемогу здобула команда 7-Б кл.

Проведення спортивних змагань – це не тільки фізичні навантаження, але і укріплення духу колективізму, гордості за свою команду,виховування волі до перемоги і подолання цих самих фізичних навантажень.

/Files/images/novini_2018/olmpyskiy_tijden_knyajich/Олімпійський тиждень Княжичі 1.jpg/Files/images/novini_2018/olmpyskiy_tijden_knyajich/Олімпійський тиждень Княжичі 2.jpg/Files/images/novini_2018/olmpyskiy_tijden_knyajich/Олімпійський тиждень Княжичі 3.jpg/Files/images/novini_2018/olmpyskiy_tijden_knyajich/Олімпійський тиждень Княжичі 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.