Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів: курси підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Броварського району

31 жовтня 2018 року завершилося навчання для 35 вчителів початкових класів, які в наступному році будуть працювати з першокласниками.

Учасники тренінгів ознайомилися з стратегіями розвитку критичного мислення, плануванням тематичного дня, тижня, місяця в початковій школі, формувальним оцінюванням, з навчанням за запитами учнів.

Інсценізували казки, виготовляли лепбуки, дивували художніми здібностями під час креативного письма, працювали з лего, проводили щоденні зустрічі. Навчання проходило на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів в атмосфері творчої співпраці. Педагоги висловили слова вдячності адміністрації закладу, за створення належних умов для їх творчої діяльності.

З колегами ділились досвідом роботи вчителі Княжицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Залозна Л.І., Борщик О.М., які працюють в других класах та здійснюють дослідно-експериментальну роботу регіонального рівня з теми «Реалізація інтегрованого підходу в початковій освіті в контексті Концепції Нової української школи». Вчителі проводили з слухачами інтегрований урок «Я досліджую світ», з використанням сучасних методик. Ворона Н.Г., вчитель початкових класів Рожнівського НВК, демонструвала учасникам курсів нові форми роботи з батьками.

Педагоги переконалися, що оновлення форм і методів навчання сприятиме ефективному навчанню першокласників та розвитку інтересу до знань.

Море вражень, позитиву! Творча атмосфера була присутня протягом всіх занять. Щиро дякую колегам за взаємопорозуміння, плідну співпрацю, творчість, креатив. Адже запорука успіху в роботі це вміння працювати в команді, гарний настрій та бажання вчитися!


Галерея "Курси НУШ"

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.