Передноворічні розваги гуртківців!

22 грудня вихованці гуртків КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», що працюють на базі Княжицької ЗОШI-III ст. (керівник А.В.Братчук), Літківської ЗОШI-III ст. (керівник Т.В.Гайдак), Красилівської ЗОШI-III ст.(керівник О.І.Самсоненко) відвідали Новорічно-різдвяний фестиваль, що відбувся в Міжнародному Виставковому Центрі м. Київ.

Новорічний настрій та святкову атмосферу для дітей створили величезна кількість новорічних локацій з іграми, ялинковими іграшками, прикрасами, виробами з природничого матеріалу. Вихованцям гуртків дуже сподобалася локація зі святковим новорічним печивом у вигляді будиночків та символу наступного року. Всі бажаючі могли скуштувати ці вироби. Найбільше задоволення гуртківці отримали від настільних ігор, тиру для стрільби з пневматичної зброї та дартсу. З дітьми працювали працівники виставки, які розповідали правила ігор, показували кожну гру в дії.

На вулиці на вихованців чекала ковзанка, льодова гірка та справжня Резиденція Святого Миколая. З незабутніми враженнями школярі поверталися додому в очікуванні Нового Року.

/Files/images/novini_2018/vistava/1.jpg/Files/images/novini_2018/vistava/2.jpg/Files/images/novini_2018/vistava/4.jpg/Files/images/novini_2018/vistava/5.jpg/Files/images/novini_2018/vistava/3.jpg/Files/images/novini_2018/vistava/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.