ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на посаду директора Погребського навчально-виховного об’єднання Броварського району Київської області

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на посаду директора Погребського навчально-виховного об’єднання Броварського району Київської області

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Броварського району, затвердженого розпорядженням голови Броварської районної державної адміністрації від 24.06.2020 № 174, відділ освіти, культури, молоді та спорту Броварської районної державної адміністрації оголошує конкурс на посаду директора Погребського навчально-виховного об’єднання Броварського району Київської області.

Місцезнаходження закладу: вул. Соборна, 7, с. Погреби, Броварський район, Київська область.

Умови оплати праці: заробітна плата нараховується відповідно до розряду Єдиної тарифної сітки та може включати інші нарахування відповідно до чинного законодавства України.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів для участі в конкурсі: особа, має бути громадянином України, вільно володіти державною мовою, мати вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсі подають такі документи:

· заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

· автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

· копію паспорта громадянина України;

· копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

· копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

· довідку про відсутність судимості;

· довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

· мотиваційний лист, складений у довільній формі;

· перспективний план розвитку закладу освіти.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи на участь у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів починаючи з 03.07.2020 до 01.08.2020 включно за адресою:
вул. Шевченка, 21, кабінет 25, м. Бровари (Ю.Донченко, методист районного методичного кабінету, додаткова інформація за телефоном 4-21-73) та на електронну пошту kadru26@ukr.net.

Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі відділ освіти, культури, молоді та спорту Броварської районної державної адміністрації оприлюднює відомості про кандидатів на своєму сайті brovarskyi-rvo.edukit.kiev.ua.

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту kadru26@ukr.net, які передаються конкурсній комісії.

Умови проведення конкурсу:

Метою конкурсу є перевірка лідерських якостей претендентів на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Броварського району та визначити кандидатуру для призначення на посаду. Обов’язковою умовою проведення конкурсного добору є його відкритість та публічність.

Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

6) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

7) проведення конкурсного відбору;

8) визначення переможця конкурсу;

9) оприлюднення результатів конкурсу.

Початок конкурсу – 03 липня 2020 року. Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

Конкурсний відбір (визначення) переможця конкурсу здійснюється за результатами:

· перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту» , Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

· перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

· публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся, та оприлюднює результати конкурсу на офіційному вебсайті відділу освіти, культури, молоді та спорту Броварської районної державної адміністрації.

Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу відділ освіти, культури, молоді та спорту Броварської районної державної адміністрації призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір.

Трудовий договір укладається на шість років на підставі рішення конкурсної комісії. Після закінчення строку, на який укладено строковий трудовий договір, трудові відносини припиняються та не можуть бути продовжені на невизначений строк.

З особою, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, укладається трудовий договір строком на два роки. Після закінчення строку дії такого строкового трудового договору та за умови належного його виконання сторони мають право продовжити строк дії відповідного строкового трудового договору ще на чотири роки без проведення конкурсу.

Особа не може бути керівником одного і того ж закладу загальної середньої освіти більше ніж два строки підряд (крім тих, що розташовані в населених пунктах з одним закладом загальної середньої освіти). До першого шестирічного строку включається дворічний строк перебування на посаді керівника закладу загальної середньої освіти, призначеного вперше.

Для призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти до висновків щодо результатів конкурсного відбору додаються:

- особовий листок по обліку кадрів;

- автобіографія;

- заява на ім'я начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту

Броварської районної державної адміністрації про призначення на

посаду;

- заява на ім'я начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту

Броварської районної державної адміністрації про згоду на обробку персональних даних;

- копії документів про освіту, науковий ступінь, вчене звання;

- копія паспорта;

- копія військового квитка;

- трудова книжка.

Наказ відділу освіти, культури, молоді та спорту Броварської райдержадміністрації від 26.06.2020 № 01-03/146 "Про проведення конкурсу на посаду директора Погребського навчально-виховного об’єднання Броварського району Київської області"

Наказ відділу освіти, культури, молоді та спорту Броварської райдержадміністрації від 30.06.2020 № 01-03/148 "Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора Погребського навчально-виховного об’єднання Броварського району Київської області"

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.