ЗДО «Малятко» Красилівської сільської ради: « Формування економічних уявлень у дошкільників за допомогою театралізованих ігор»

26 листопада в ЗДО «Малятко» Красилівської сільської ради відбувся семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів ЗДО району. Розпочався семінар-практикум з ранкової зустрічі, яку провела Ткаченко В.М., методист РМК. Віра Михайлівна познайомила учасників зібрання з темою та метою методичного заходу.

Іценко Надія Григорівна, завідувач дошкільного закладу, вітала учасників семінару –практикуму та продемонструвала досвід роботи закладу з даної теми. Бабич Світлана Валеріївна, вихователь ІІ молодшої групи, провела інтегроване заняття з пріоритетом економічного виховання «День народження Зайчика». Хитра Ніна Миколаївна , вихователь середньої групи , презентувала заняття в формі гри- драматизації «Подорож до країни «Економіка». Учасники семінару відвідали дитячий театр, побували на музично - економічній розвазі «Теремок на новий лад». Вихователі насолоджувались грою маленьких артистів під керівництвом вихователя – методист ЗДО «Малятко Коваленко Наталії Михайлівна, спеціаліста I категорії .

В ході семінару педагоги ознайомились з актуальними проблемами економічного виховання дітей на сучасному етапі розвитку нашої держави . У практичній частині семінару педагоги вправлялись у розробці проектів роботи з дошкільнятами молодшого , середнього та старшого дошкільного віку, відповідно до програми «Дитина».

Особлива емоційна атмосфера переглядів передалась всім учасникам семінару . Дуже багато хороших відгуків та побажань отримав педагогічний колектив закладу .

По завершенню семінару були прийняті методичні рекомендації.


Галерея "Малятко"

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.